Konkreta tips för kost och motion

I denna delen av texten om att kombinera kost och motion vill jag komma med andra konkreta tips för att kombinera dessa två på bra sätt.

Ännu ett sätt att få in tillräckligt med motion under sina dagar kan vara att göra det till en av sina hobbys att sporta på något sätt och här är det bara fantasin som sätter stop… Badminton, tennis Golf, Fotboll, paddel o.s.v. Det finns hur mycket som helst som man kan göra på sin fritid. känner man inte för det så är, som jag nämnde innan, promenader (och här kan det till och med räcka med att promenera hem från arbete eller annan sysselsättning). Vi spenderar ju alla väldigt mycket tid hemma just nu så ett tips för det är att titta på olika gratis appar (det finns flera) eller på Youtube träningspass där det finns massor av olika träningsrutiner som man kan följa.

När det gäller att kombinera detta med bra matvanor så gäller det att tänka att man ska äta ofta och gärna inte jättestora portioner. Istället bör man, som jag nämnde i föregående text tänka på att variera de rätter man äter och se till att man äter massor av olika saker.